Over Idealisk

Idealisk is een zeer compleet werving- en selectiebureau, gespecialiseerd in het invullen van marketingfuncties en communicatiefuncties. Verfrissend, helder en zorgvuldig. Met flink wat ervaring. Idealisk betekent in het Zweeds ‘ideaal’. Het verwijst naar het streven van Idealisk om voor opdrachtgevers de ideale kandidaat te vinden, en andersom voor kandidaten de ideale werkplek te vinden. Kortom, Idealisk wil de ideale match bewerkstelligen.

 

De ideale kandidaat is een kandidaat die: een aanwinst is voor de organisatie, een goede bijdrage levert, goed past in het team en bij de bedrijfscultuur. De ideale werkplek is een werkplek: die goed bij je past, waar je jezelf kunt ontwikkelen, waar je energie van krijgt, waar je plezier beleeft en waar je waardering krijgt. Zeker als het gaat om een vaste baan voor langere tijd, is het belangrijk dat de match goed is.

 

Bij Idealisk ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak. Ons bureau bestaat uit ervaren consultants, die zelf hebben gewerkt in het vakgebied marketing en communicatie en ruime ervaring hebben in de personeelsbemiddeling in deze vakgebieden.

 

 

 

 

Luise JeuninkLuise Jeunink,

Managing Consultant

Miranda LubbersMiranda Lubbers,

Managing Consultant