Referenties

Een aantal opdrachtgevers van Idealisk heeft aangegeven hoe zij het werken met Idealisk hebben ervaren. Lees hier enkele referenties.

Ziut

"Idealisk is een betrouwbare en betrokken partner die meerdere malen voor ons een goed resultaat heeft weten te boeken. Goede luistervaardigheden, scherpe analyses, een gezonde kritische houding naar kandidaten en de organisatie, daadkracht en stiptheid in het nakomen van afspraken zijn kenmerkend in de samenwerking. Wij hebben met Idealisk gewerkt op basis van exclusiviteit en dat is goed bevallen, in zeer korte tijd hebben zij voor ons een geschikte kandidaat weten te vinden waarover wij zeer tevreden zijn!"
Kristel Wijgman, HR Business Partner

Equens

"Er zijn niet zoveel W&S bureaus die goed kunnen selecteren èn op kennis/vaardigheden (hard) èn op karakter (zacht). Voor mij bestaan sterke ondernemingen uit sterke teams. En om aan goede teambuilding te kunnen doen heb je een goede mix van mensen nodig en dus complementaire karakters. Idealisk begrijpt dit als geen ander. Idealisk is uitstekend in staat om 'de passende medewerker te vinden' - en dat gaat dus veel verder dan alleen maar kennis en vaardigheden. De analyse van Idealisk is altijd scherp, zowel voor het harde stuk als voor het zachte stuk. Knap hoor."

Randall van Thiel, Manager Merchant Acquiring ai bij Equens SE

Jumbo Supermarkten

"Naast brede ervaring en goede intuïtie is Idealisk gezegend met een vooruitziende blik en een juiste dosis vasthoudendheid. Al maanden voordat de positie daadwerkelijk ontstond, meldden zij mij al 'dat er iets aan zat te komen'. Ze hielden de vinger aan de pols bij beide partijen en gaven met steeds grotere zekerheid aan dat dit de ideale match zou zijn. Uiteindelijk bleken zowel Jumbo als ik daar ook zo over te denken. En voila."
Frank Haagsman, Manager Corporate Communicatie

Fairchild Marketing Consultants

"Idealisk is zo'n bedrijf waarmee het als vanzelf lekker samenwerken is. De zakelijkheid van een professionele dienstverlener in combinatie met de persoonlijke touch van een toegewijde collega. Ze geven je echt het gevoel dat je niet meer alleen voor je uitdaging staat en weten je zonder veel omhaal door de recruitmentwereld te loodsen. Een aanrader om met hen je wervingsvraagstukken te delen!"
Peter van Houdt, Directeur

Oxxio

"Onlangs hebben wij voor het eerst samengewerkt met Idealisk. Oxxio heeft het samenwerken met Idealisk ervaren als prettig en deskundig. Daarnaast is Idealisk een leuke, professionele partij om mee te werken!"

Soraya la Rose, HR Adviseur

Yarden

"Kenmerkend voor de aanpak van Idealisk vind ik de proactiviteit: ze blijven goed op de hoogte van wat er speelt bij ons en geven keer op keer te kennen onze behoeften goed te snappen. Daarbij schakelen ze snel en flexibel. Prettig samenwerken dus."

Gijs Pelser, Manager Marketing

Verebus Engineering

"Idealisk is de ideale partner geweest bij de werving van onze nieuwe Communicatie Manager. Ze hebben onze vraag zeer vakbekwaam en efficiënt opgepakt waardoor we in korte tijd de vacature succesvol hebben kunnen invullen."

Nadia Dekker, HR Adviseur

Jantje Beton

"Idealisk is een integere partner bij de zoektocht van gekwalificeerd personeel. Ze hebben al verschillende keren snel goede kandidaten gevonden die inmiddels collega's zijn."

Wil Houtman, Adjunct-Directeur

Hogeschool Rotterdam

"Ik heb samenwerken met Idealisk als zeer prettig ervaren. Zij hebben onze organisatie binnen een kort tijdsbestek van een goede match kunnen voorzien. Idealisk biedt persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever, de job en de medewerker en is toegankelijk en professioneel."

Heleen Balm, Communicatie Adviseur