CV management

Herken je dit? Je hebt een vacature maar wilt besparen op het werving & selectietraject en het liever zelf doen. Maar het ontbreekt aan tijd om het kaf van het koren te scheiden in de stapels reacties die zijn ontvangen. CV management biedt dan de oplossing. CV management is een ideale en laagdrempelige oplossing ter ondersteuning van recruiters en HRM-professionals bij bedrijven. Het is een deeltraject van het complete werving- en selectieproces. Binnen één week na sluitingsdatum heeft u een overzicht van alle reacties met een kwalitatieve beoordeling van de cv's. Bovendien zijn alle kandidaten al te woord gestaan en hebben een reactie op hun sollicitatie ontvangen.

 

Welke voordelen biedt CV management?

 

 

Snelheid:

Wij garanderen binnen één week na sluitingsdatum een duidelijk overzicht van de reacties met een rangorde, gesorteerd naar de meest passende kandidaten op basis van objectieve en subjectieve beoordelingscriteria.

 

Zorgvuldigheid:

Kandidaten worden zorgvuldig te woord gestaan wanneer zij vragen hebben over de functie en worden op de hoogte gehouden. Zo blijven zij positief over uw bedrijf denken, ook na afwijzing.

 

Ondersteuning:

Wij nemen werk uit handen. De consultants van Idealisk zijn een gedegen en betrouwbare partner in uw werving & selectievraagstukken. Zij hebben jarenlange en gedegen ervaring in werving & selectie van kandidaten voor marketing- en communicatiefuncties.

 

Wat kun je van Idealisk verwachten?

 

Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een uitbreiding van CV management, waarbij het voeren van de eerste sollicitatiegesprekken ook wordt verzorgd.